Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Zandschipper

ZandschipperHeeft u binnenkort een zandschip dat van A naar B vervoerd moet worden, maar bent u er nog niet in geslaagd om een goede, ervaren schipper te vinden die is gespecialiseerd in de verschillende aspecten van de binnenvaart? Snel en flexibel een (freelance) zandschipper inhuren doet u bij Van Drongelen Binnenvaart! Dankzij jarenlange ervaring als schipper en als adviesgever in verschillende takken van de binnenvaart op verschillend materieel wordt uw opdracht tot een goed einde gebracht.

Waarom Van Drongelen Binnenvaart als uw zandschipper?

Havens zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week een plek van bedrijvigheid. Als freelance zandschipper ben je verantwoordelijk voor het lossen en/of laden van zandschepen, maar ook voor onderhoudswerkzaamheden aan het schip, het opstellen van planningen en in contact staan met andere partijen in de haven.

Niets is dynamischer dan water: daarom bent u bij Van Drongelen Binnenvaart ervan verzekerd dat de werkzaamheden en gang van zaken op het zandschip worden bekeken met een kritische blik over hoe een efficiëntere werkwijze bewerkstelligd kan worden. Zo worden milieuzorg, veiligheid, kwaliteit en het personeelsbeleid geëvalueerd en waar nodig advies gegeven over hoe het beter kan. Daarnaast worden algemene werkzaamheden, zoals het besturen van het schip, manoeuvreren en onderhoudswerkzaamheden, vakkundig uitgevoerd. Natuurlijk hoort het vakkundig vervoeren en transporteren van zand hier ook bij. Zo staat Van Drongelen Binnenvaart u bij als allround zandschipper.

Van Drongelen Binnenvaart staat graag voor u klaar!

Een freelance schipper inhuren is niet zomaar iets. Schippers moeten een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en weten waar ze mee bezig zijn. Tijd is geld! Daarnaast staat veiligheid voorop – competentie is dan ook belangrijk. Hiervoor bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres. Interesse in Van Drongelen Binnenvaart als uw freelancer aan boord? Neem dan contact op of bekijk meteen de agenda voor beschikbare tijden en data!

Contactformulier

Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Van Drongelen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Uw naam

    Uw email

    Uw bericht

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)