Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Walkapitein

Contactformulier

  Uw naam

  Uw email

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Walkapitein

  Van Drongelen staat klaar voor u op het gebied van verschillende maritieme werkzaamheden. Ik ben uw betrouwbare partner in drijvend en verticaal transport. Met mijn ervaring als walkapitein combineer ik de disciplines van kraanmachinist, schipper en kapitein. Hierdoor ben ik een waardevolle aanwinst voor uw project of schip. Mijn achtergrond in de waterbouw en binnenvaart stellen mij in staat om een cruciale rol te spelen in alle maritieme vaardigheden aan de kade. Daarnaast heb ik als walkapitein verschillende certificeringen binnen het vakgebied. Ik ben breed inzetbaar op werkzaamheden, zoals het plaatsen van damwanden of het plannen van routes voor containerschepen. Ik sta garant voor een vlotte en efficiënte uitvoering en een mooi resultaat. Mijn vermogen om snel te schakelen en om te gaan met diverse uitdagingen maakt mij een flexibele en betrouwbare keuze voor elk project aan de kade.

  Van Drongelen als uw walkapitein

  Als Walkapitein ken ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ik ben bekend met verschillende soorten schepen en kranen. Mijn ervaring rijkt ver, waaronder het werken met diverse aandrijvingssystemen. Bijvoorbeeld conventionele schroeven, roerpropellers en elektrische aandrijvingen. Ik ben ook bekend met verschillende technische vaardigheden, waaronder hydrauliek, elektriciteit en navigatie. Uiteraard gaat het bij deze functie ook om het aansturen van het personeel. Voor hen zal ik een betrouwbaar aanspreekpunt zijn, die werknemers weet te motiveren en ondersteunen waar nodig. Een team aansturen beschouw ik ook zeker als een van mijn belangrijkste werkzaamheden.

  Neem vandaag nog contact op!

  Bent u op zoek naar iemand die jaren ervaring heeft in het vakgebied? Wilt u meer weten over mijn dienst als walkapitein of heeft u een vraag over een van mijn andere services? Aarzel dan niet om contact op te nemen via de contactpagina. U kunt ook een e-mail sturen naar peter@drongelen.eu of bellen via +31 (0)6 34 06 54 06. Ik kijk er naar uit om met u samen te werken aan allerlei maritieme projecten.

  Partyschip kapitein

  Afloskapitein/Schipper

  Als afloskapitein/schipper met jarenlange ervaring met verschillende schepen en diverse vaargebieden (natuurlijk in bezit van Groot-Vaarbewijs (alle Binnenwateren), Radarpatent en gecombineerd ADN-basis), is het commando over uw schip bij mij in goede handen!

  Naast de nodige kennis van het navigeren en manoeuvreren met verschillende soorten schepen, beschik ik ook over veel kennis en ervaring op het gebied van positioneren, varen op ondiep water, geringe kruiplijnhoogte en het afmeren op spudpalen. Ook kan ik u helpen bij het plannen van containers, aansturen van bemanning, het monitoren van juist onderhoud en daarop ageren. Kortom: voor een all-round afloskapitein/schipper bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres!

  Kapitein inhuren

  Kraanmachinist

  Op zoek naar een kraanmachinist met jaren ervaring in de natte waterbouw? Ik sta voor u klaar. Nauwkeurigheid gecombineerd met productie is hierbij mijn streven, die ik op efficiënte wijze behaal. Baggerwerkzaamheden, met of zonder GPS, en het werken met verschillende soorten kranen zijn geen onbekend terrein.

  Al houdt mijn expertise hier niet op. Ervaring in steenbestorting, oeverwerken, damwanden demonteren als wel plaatsen, het werken met duikers, zinkstukken aanbrengen en zinkers plaatsen behoren ook tot mogelijke diensten die ik kan verlenen.

  Kapitein rondvaart

  Advies en begeleiding

  Door de combinatie van vele jaren ervaring als schipper in de waterbouw met ervaring als kraanmachinist, behoren adviseren en begeleiden van werkzaamheden rond het water ook tot een dienst. Veel projecten lopen stuk op het feit dat het vanachter een bureau bedacht wordt, maar niets is dynamischer als water. Door het project vanuit een andere invalshoek te benaderen, heb ik door de jaren heen gezien dat er veel ontwikkeling mogelijk is, waardoor een efficiëntere werkwijze kan ontstaan.