Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Specialisten in waterbouw

Specialisten in waterbouwHeeft u binnenkort een klus in of op het water, maar bent u er nog niet in geslaagd om goede, ervaren specialisten in waterbouw te vinden die u op alle facetten kunnen helpen en zo het beste uit de klus naar boven halen? Snel en flexibel (freelance) specialisten in waterbouw inhuren doet u bij Van Drongelen Binnenvaart! Dankzij jarenlange ervaring als adviesgever in de binnenvaart wordt uw opdracht tot een goed einde gebracht.

Waarom Van Drongelen Binnenvaart als specialisten in waterbouw?

Havens en de binnenvaart zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week een plek van bedrijvigheid. Coördinatie en efficiëntie staan hoog in het vaandel: tijd is namelijk geld en ook de veiligheid is natuurlijk ontzettend belangrijk. Deze veiligheid en efficiëntie worden gewaarborgd door goede technieken in de natte waterbouw. Deze technieken worden continue geïnnoveerd, waardoor de natte waterbouw eigenlijk nooit klaar is. Voor specialisten in waterbouw die u graag wat bijbrengen over deze technieken en hoe deze uw project tot een beter eind kunnen brengen, bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres.

Verschillende werkzaamheden op het gebied van de waterbouw, zoals het plaatsen van damwanden, werken met zinkers en zinkstukken en steenbestorting, behoren tot ons specialisme mede door jarenlange ervaring in de industrie en de juiste certificeringen en opleidingen.

Interesse in Van Drongelen Binnenvaart als uw waterbouw specialist?

Niets is dynamischer dan water: daarom worden projecten die binnenkomen bij Van Drongelen Binnenvaart bekeken met een kritische blik over hoe een efficiëntere werkwijze bewerkstelligd kan worden. Dankzij jarenlange ervaring in de natte waterbouw, zoals steenbestorting, oeverwerken, damwanden plaatsen en demonteren als wel het werken met duikers, zinkstukken aanbrengen en zinkers plaatsen, wordt het project tot een goed einde gebracht. Interesse in Van Drongelen Binnenvaart als uw specialisten in waterbouw? Neem dan contact op of neem een kijkje in de agenda voor de beschikbaarheid.

Contactformulier

Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Van Drongelen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Uw naam

    Uw email

    Uw bericht

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)