Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Schipper rondvaart

Contactformulier

  Uw naam

  Uw email

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Schipper rondvaart

  Organiseert u een grote rondvaart en bent u nog op zoek naar een rondvaart schipper? Dan kan ik u verder helpen! Van Drongelen Binnenvaart is zeer ervaren op het gebied van binnenvaart. Met mijn jaren lange ervaring als freelancer in de wereld van waterbouw en scheepsvaart kunt u mij inzetten als schipper van uw rondvaart. Ik ben zeer flexibel en snel inzetbaar en ben gespecialiseerd in vele aspecten van deze branche.

  Waarom Van Drongelen Binnenvaart als rondvaart schipper?

  Ik heb zeer veel ervaring als het op de binnenvaart aankomt. Rivieren en havens zijn drukke plekken die continu in beweging zijn, het inhuren van een ervaren schipper voor uw rondvaart is dan ook ontzettend belangrijk. Van Drongelen Binnenvaart beschikt over een grote dosis kennis van navigeren en manoeuvreren met grote binnenvaartschepen. Daarnaast is varen op ondiep water en positionering geen probleem. Bent u op zoek naar een all-round schipper voor uw rondvaart? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!

  Meer dan scheepvaart

  U kunt mij niet alleen inhuren als schipper van een rondvaart, maar ook voor vele andere werkzaamheden binnen water en bouw. Zo kunt u mij ook inhuren als schipper van bijvoorbeeld containerschepen. Daarnaast ben ik ook gecertificeerd kraanmachinist. Heeft u werkzaamheden met een kabelkraan of hijskraan? Neem contact met mij op en ik help u verder! Uiteraard beschik ik over de nodige certificaten en diploma’s. Denk onder andere aan het Groot-vaarbewijs alle binnenwateren, Marifoon certificaat, VCA-VOL en het Radarpatent. Ik ben technisch aangelegd in onder meer hydrauliek, navigatie systemen en mechanische aandrijvingen.

  Meer info over rondvaart schipper

  Heeft u naast de informatie op de website behoefte aan verdere info? U kunt gerust even contact met mij opnemen! Ik ben telefonisch en per mail bereikbaar en wanneer u het digitale contactformulier invult neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

  Partyschip kapitein

  Afloskapitein/Schipper

  Als afloskapitein/schipper met jarenlange ervaring met verschillende schepen en diverse vaargebieden (natuurlijk in bezit van Groot-Vaarbewijs (alle Binnenwateren), Radarpatent en gecombineerd ADN-basis), is het commando over uw schip bij mij in goede handen!

  Naast de nodige kennis van het navigeren en manoeuvreren met verschillende soorten schepen, beschik ik ook over veel kennis en ervaring op het gebied van positioneren, varen op ondiep water, geringe kruiplijnhoogte en het afmeren op spudpalen. Ook kan ik u helpen bij het plannen van containers, aansturen van bemanning, het monitoren van juist onderhoud en daarop ageren. Kortom: voor een all-round afloskapitein/schipper bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres!

  Kapitein inhuren

  Kraanmachinist

  Op zoek naar een kraanmachinist met jaren ervaring in de natte waterbouw? Ik sta voor u klaar. Nauwkeurigheid gecombineerd met productie is hierbij mijn streven, die ik op efficiënte wijze behaal. Baggerwerkzaamheden, met of zonder GPS, en het werken met verschillende soorten kranen zijn geen onbekend terrein.

  Al houdt mijn expertise hier niet op. Ervaring in steenbestorting, oeverwerken, damwanden demonteren als wel plaatsen, het werken met duikers, zinkstukken aanbrengen en zinkers plaatsen behoren ook tot mogelijke diensten die ik kan verlenen.

  Kapitein rondvaart

  Advies en begeleiding

  Door de combinatie van vele jaren ervaring als schipper in de waterbouw met ervaring als kraanmachinist, behoren adviseren en begeleiden van werkzaamheden rond het water ook tot een dienst. Veel projecten lopen stuk op het feit dat het vanachter een bureau bedacht wordt, maar niets is dynamischer als water. Door het project vanuit een andere invalshoek te benaderen, heb ik door de jaren heen gezien dat er veel ontwikkeling mogelijk is, waardoor een efficiëntere werkwijze kan ontstaan.