Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Schipper inhuren

Contactformulier

  Uw naam

  Uw email

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Schipper inhuren

  Heeft u een freelance schipper nodig voor een baggerklus? Moet er een grote lading goederen vervoerd worden? Of gaat u een feest organiseren op een rondvaartboot en zoekt u nog een geschikte kapitein? Via Van Drongelen Binnenvaart kunt u heel gemakkelijk een schipper inhuren. Al jarenlang werk ik met heel veel plezier en passie in de binnenvaart. Waar ik mij eerst vooral richtte op de technische klussen sta ik nu ook open voor werkzaamheden in de recreatieve binnenvaart. De combinatie van verschillende toffe en uitdagende klussen in dit vakgebied maken mij altijd erg enthousiast. Als freelance schipper in de binnenvaart is geen dag hetzelfde. Wilt u een ervaren, professionele en enthousiaste schipper inhuren? Kijk dan vooral even op mijn website of neem contact met mij op!

  Van Drongelen: schipper inhuren in een handomdraai

  Er zijn veel verschillende situaties waarbij het handig is om samen te werken met een freelance schipper, ook wel aflosschipper genoemd. Wanneer klanten mij inhuren als schipper zijn zij altijd verzekerd van een veilige vaart. Ik ben zeer gespecialiseerd binnen deze branche en beschik dan ook over vele certificaten. Denk bijvoorbeeld aan het Groot Vaarbewijs alle Binnenwateren, het Radarpatent, het ADN-basis en natuurlijk het Marifoon certificaat. Naast deze certificaten getuigd mijn jarenlange ervaring ook van professioneel werk. Zo heb ik veel ervaring aan het roer van onder andere beunschepen, containerschepen en kraanschepen. Heeft u een leuke klus voor mij?

  Laten we kijken wat mogelijk is!

  Ik sta open voor allerlei verschillende klussen binnen dit prachtige vakgebied. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Via de website vindt u veel informatie. Heeft u nog vragen of opmerkingen, of gewoon behoefte aan een sparringpartner? Neem dan gerust even vrijblijvend contact met mij op. Dit kan telefonisch, per mail of via het digitale contactformulier hiernaast. Graag bespreek ik alle mogelijkheden en mijn beschikbaarheid met u. Ik kijk ernaar uit voor u aan de slag te gaan!

  Partyschip kapitein

  Afloskapitein/Schipper

  Als afloskapitein/schipper met jarenlange ervaring met verschillende schepen en diverse vaargebieden (natuurlijk in bezit van Groot-Vaarbewijs (alle Binnenwateren), Radarpatent en gecombineerd ADN-basis), is het commando over uw schip bij mij in goede handen!

  Naast de nodige kennis van het navigeren en manoeuvreren met verschillende soorten schepen, beschik ik ook over veel kennis en ervaring op het gebied van positioneren, varen op ondiep water, geringe kruiplijnhoogte en het afmeren op spudpalen. Ook kan ik u helpen bij het plannen van containers, aansturen van bemanning, het monitoren van juist onderhoud en daarop ageren. Kortom: voor een all-round afloskapitein/schipper bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres!

  Kapitein inhuren

  Kraanmachinist

  Op zoek naar een kraanmachinist met jaren ervaring in de natte waterbouw? Ik sta voor u klaar. Nauwkeurigheid gecombineerd met productie is hierbij mijn streven, die ik op efficiënte wijze behaal. Baggerwerkzaamheden, met of zonder GPS, en het werken met verschillende soorten kranen zijn geen onbekend terrein.

  Al houdt mijn expertise hier niet op. Ervaring in steenbestorting, oeverwerken, damwanden demonteren als wel plaatsen, het werken met duikers, zinkstukken aanbrengen en zinkers plaatsen behoren ook tot mogelijke diensten die ik kan verlenen.

  Kapitein rondvaart

  Advies en begeleiding

  Door de combinatie van vele jaren ervaring als schipper in de waterbouw met ervaring als kraanmachinist, behoren adviseren en begeleiden van werkzaamheden rond het water ook tot een dienst. Veel projecten lopen stuk op het feit dat het vanachter een bureau bedacht wordt, maar niets is dynamischer als water. Door het project vanuit een andere invalshoek te benaderen, heb ik door de jaren heen gezien dat er veel ontwikkeling mogelijk is, waardoor een efficiëntere werkwijze kan ontstaan.