Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Kapitein rondvaart

Contactformulier

  Uw naam

  Uw email

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Rondvaartboot kapitein

  Bent u de trotse eigenaar van een rondvaartboot en kunt u niet wachten om gasten te vervoeren? Dan is het wel van belang dat u de beste stuurman niet aan wal laat staan, maar achter het stuur. Het kapitein zijn gaat namelijk gepaard met grote verantwoordelijkheid. De binnenvaartwegen worden immers steeds drukker en er is meer recreatievaart aanwezig. Als freelancer ben ik als Van Drongelen Binnenvaart al jarenlang expert over alles wat met de waterbouw en scheepvaart te maken heeft. Kortom: voor een allround kapitein voor de rondvaart bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres!

  Wat kunt u verwachten van Van Drongelen Binnenvaart?

  Dankzij mijn jarenlange ervaring binnen de branche beschik ik over een grote dosis kennis van navigeren en manoeuvreren met grote binnenvaartschepen. Daarnaast ben ik technisch aangelegd in onder meer hydrauliek, navigatiesystemen en mechanische aandrijvingen en kan kleinschalige problemen op de boot daarom gemakkelijk en snel oplossen. Ook het varen op ondiep water en het positioneren van de rondvaartboot is voor mij als kapitein zijnde geen probleem. Mede doordat ik ervaring heb in verschillende facetten in de binnenvaart, zoals bijvoorbeeld ook het besturen van containerschepen en het besturen van kranen, kunt u mij vol vertrouwen inzetten als schipper van uw rondvaart. Uiteraard beschik ik over de nodige certificaten en diploma’s, waaronder het Groot-vaarbewijs alle binnenwateren, Marifoon certificaat, VCA-VOL en het Radarpatent.

  Schakel Van Drongelen Binnenvaart in voor kunde en kwaliteit

  Heeft u naast de informatie op de website behoefte aan verdere info over mijn kunnen als kapitein op uw rondvaartboot? U kunt gerust even contact met mij opnemen! Ik ben telefonisch en per mail bereikbaar en wanneer u het digitale contactformulier invult neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

  Partyschip kapitein

  Afloskapitein/Schipper

  Als afloskapitein/schipper met jarenlange ervaring met verschillende schepen en diverse vaargebieden (natuurlijk in bezit van Groot-Vaarbewijs (alle Binnenwateren), Radarpatent en gecombineerd ADN-basis), is het commando over uw schip bij mij in goede handen!

  Naast de nodige kennis van het navigeren en manoeuvreren met verschillende soorten schepen, beschik ik ook over veel kennis en ervaring op het gebied van positioneren, varen op ondiep water, geringe kruiplijnhoogte en het afmeren op spudpalen. Ook kan ik u helpen bij het plannen van containers, aansturen van bemanning, het monitoren van juist onderhoud en daarop ageren. Kortom: voor een all-round afloskapitein/schipper bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres!

  Kapitein inhuren

  Kraanmachinist

  Op zoek naar een kraanmachinist met jaren ervaring in de natte waterbouw? Ik sta voor u klaar. Nauwkeurigheid gecombineerd met productie is hierbij mijn streven, die ik op efficiënte wijze behaal. Baggerwerkzaamheden, met of zonder GPS, en het werken met verschillende soorten kranen zijn geen onbekend terrein.

  Al houdt mijn expertise hier niet op. Ervaring in steenbestorting, oeverwerken, damwanden demonteren als wel plaatsen, het werken met duikers, zinkstukken aanbrengen en zinkers plaatsen behoren ook tot mogelijke diensten die ik kan verlenen.

  Kapitein rondvaart

  Advies en begeleiding

  Door de combinatie van vele jaren ervaring als schipper in de waterbouw met ervaring als kraanmachinist, behoren adviseren en begeleiden van werkzaamheden rond het water ook tot een dienst. Veel projecten lopen stuk op het feit dat het vanachter een bureau bedacht wordt, maar niets is dynamischer als water. Door het project vanuit een andere invalshoek te benaderen, heb ik door de jaren heen gezien dat er veel ontwikkeling mogelijk is, waardoor een efficiëntere werkwijze kan ontstaan.