Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Kabelkraan machinist huren

Contactformulier

  Uw naam

  Uw email

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Rondvaart schipper

  Organiseert u een rondvaart en bent u nog op zoek naar een freelance schipper? Als freelancer ben ik als Van Drongelen Binnenvaart al jarenlang expert over alles wat met de waterbouw en scheepvaart te maken heeft. Doordat ik ervaring heb in verschillende facetten in de binnenvaart kunt u mij vol vertrouwen inzetten als schipper van uw rondvaart. Niet alleen kunt u mij inzetten voor het besturen van een rondvaartschip, ook containerschepen zijn voor mij bekend. Als kraanmachinist met technische kennis kan ik daarnaast ook ondersteuning bieden bij zulke werkzaamheden. Kortom: voor een allround schipper bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres!

  Wat kan ik voor u betekenen?

  De binnenvaart wordt steeds drukker en drukker. Het is dan ook van groot belang om een schipper op uw rondvaart te hebben die precies weet hoe hiermee omgegaan moet worden. Voor zowel de veiligheid als de efficiëntie is het dan ook verstandig om een ervaren freelance rondvaart schipper in te huren. Van Drongelen Binnenvaart beschikt over een grote dosis kennis van navigeren en manoeuvreren met grote binnenvaartschepen. Ook het varen op ondiep water en het positioneren van het schip is geen probleem. Is er iets mis met het schip? Ik ben technisch aangelegd in onder meer hydrauliek, navigatiesystemen en mechanische aandrijvingen en kan kleinschalige problemen daarom gemakkelijk oplossen.

  Uiteraard beschik ik over de nodige certificaten en diploma’s. Denk onder andere aan het Groot-vaarbewijs alle binnenwateren, Marifoon certificaat, VCA-VOL en het Radarpatent.

  Van Drongelen Binnenvaart als uw rondvaart schipper?

  Heeft u naast de informatie op de website behoefte aan verdere info? U kunt gerust even contact met mij opnemen! Ik ben telefonisch en per mail bereikbaar en wanneer u het digitale contactformulier invult neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

  Partyschip kapitein

  Afloskapitein/Schipper

  Als afloskapitein/schipper met jarenlange ervaring met verschillende schepen en diverse vaargebieden (natuurlijk in bezit van Groot-Vaarbewijs (alle Binnenwateren), Radarpatent en gecombineerd ADN-basis), is het commando over uw schip bij mij in goede handen!

  Naast de nodige kennis van het navigeren en manoeuvreren met verschillende soorten schepen, beschik ik ook over veel kennis en ervaring op het gebied van positioneren, varen op ondiep water, geringe kruiplijnhoogte en het afmeren op spudpalen. Ook kan ik u helpen bij het plannen van containers, aansturen van bemanning, het monitoren van juist onderhoud en daarop ageren. Kortom: voor een all-round afloskapitein/schipper bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres!

  Kapitein inhuren

  Kraanmachinist

  Op zoek naar een kraanmachinist met jaren ervaring in de natte waterbouw? Ik sta voor u klaar. Nauwkeurigheid gecombineerd met productie is hierbij mijn streven, die ik op efficiënte wijze behaal. Baggerwerkzaamheden, met of zonder GPS, en het werken met verschillende soorten kranen zijn geen onbekend terrein.

  Al houdt mijn expertise hier niet op. Ervaring in steenbestorting, oeverwerken, damwanden demonteren als wel plaatsen, het werken met duikers, zinkstukken aanbrengen en zinkers plaatsen behoren ook tot mogelijke diensten die ik kan verlenen.

  Kapitein rondvaart

  Advies en begeleiding

  Door de combinatie van vele jaren ervaring als schipper in de waterbouw met ervaring als kraanmachinist, behoren adviseren en begeleiden van werkzaamheden rond het water ook tot een dienst. Veel projecten lopen stuk op het feit dat het vanachter een bureau bedacht wordt, maar niets is dynamischer als water. Door het project vanuit een andere invalshoek te benaderen, heb ik door de jaren heen gezien dat er veel ontwikkeling mogelijk is, waardoor een efficiëntere werkwijze kan ontstaan.