Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Projectleider installatie binnenvaartschip

Contactformulier

  Uw naam

  Uw email

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Projectleider installatie binnenvaartschip

  Als projectleider installatie binnenvaartschip bij Van Drongelen streef ik naar de hoogste normen van kwaliteit en efficiëntie. Mijn rol is cruciaal in het coördineren en beheren van installatieprojecten voor binnenvaartschepen, waarbij ik een diepgaande kennis en ervaring inzet om elk project tot een succes te maken. Als projectleider bij Van Drongelen ben ik verantwoordelijk voor het volledige traject, van planning tot oplevering. Daarnaast werk ik nauw samen met klanten om hun behoeften te begrijpen en te vertalen naar een concreet project. Mijn focus ligt op het netjes uitvoeren van de werkzaamheden binnen de afgesproken tijd en het afgesproken budget, terwijl ik tegelijkertijd de hoogste kwaliteitsnormen aanhoud.

  Van Drongelen als projectleider bij de installatie van uw binnenvaartschip

  In mijn rol als projectleider heb ik te maken met veel verschillende belanghebbenden, waaronder klanten, leveranciers en interne teams. Mijn communicatievaardigheden stellen me in staat om effectief te onderhandelen, problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat alle partijen op één lijn zitten. Ik ben trots op mijn vermogen om complexe uitdagingen aan te gaan en innovatieve oplossingen te vinden. Bij Van Drongelen streef ik ernaar om voorop te lopen in de industrie, en als projectleider bij de installatie van uw binnenvaartschip draag ik actief bij aan deze missie door ten allen tijde te streven naar verbetering en vernieuwing.

  Neem vandaag nog contact op!

  Bent u op zoek naar iemand die jaren ervaring heeft in het vakgebied? Ik sta klaar om uw project naar een hoger niveau te tillen met mijn expertise. Wilt u meer weten over mijn dienst als projectleider installatie binnenvaartschip of heeft u een vraag over een van mijn andere services? Aarzel dan niet om contact op te nemen via de contactpagina. U kunt ook een e-mail sturen naar peter@drongelen.eu of bellen via +31 (0)6 34 06 54 06. Ik kijk er naar uit om met u samen te werken aan allerlei maritieme projecten.

  Partyschip kapitein

  Afloskapitein/Schipper

  Als afloskapitein/schipper met jarenlange ervaring met verschillende schepen en diverse vaargebieden (natuurlijk in bezit van Groot-Vaarbewijs (alle Binnenwateren), Radarpatent en gecombineerd ADN-basis), is het commando over uw schip bij mij in goede handen!

  Naast de nodige kennis van het navigeren en manoeuvreren met verschillende soorten schepen, beschik ik ook over veel kennis en ervaring op het gebied van positioneren, varen op ondiep water, geringe kruiplijnhoogte en het afmeren op spudpalen. Ook kan ik u helpen bij het plannen van containers, aansturen van bemanning, het monitoren van juist onderhoud en daarop ageren. Kortom: voor een all-round afloskapitein/schipper bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres!

  Kapitein inhuren

  Kraanmachinist

  Op zoek naar een kraanmachinist met jaren ervaring in de natte waterbouw? Ik sta voor u klaar. Nauwkeurigheid gecombineerd met productie is hierbij mijn streven, die ik op efficiënte wijze behaal. Baggerwerkzaamheden, met of zonder GPS, en het werken met verschillende soorten kranen zijn geen onbekend terrein.

  Al houdt mijn expertise hier niet op. Ervaring in steenbestorting, oeverwerken, damwanden demonteren als wel plaatsen, het werken met duikers, zinkstukken aanbrengen en zinkers plaatsen behoren ook tot mogelijke diensten die ik kan verlenen.

  Kapitein rondvaart

  Advies en begeleiding

  Door de combinatie van vele jaren ervaring als schipper in de waterbouw met ervaring als kraanmachinist, behoren adviseren en begeleiden van werkzaamheden rond het water ook tot een dienst. Veel projecten lopen stuk op het feit dat het vanachter een bureau bedacht wordt, maar niets is dynamischer als water. Door het project vanuit een andere invalshoek te benaderen, heb ik door de jaren heen gezien dat er veel ontwikkeling mogelijk is, waardoor een efficiëntere werkwijze kan ontstaan.