Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Projectleider bouw binnenvaartschip

Contactformulier

  Uw naam

  Uw email

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Projectleider bouw binnenvaartschip

  Als projectleider bij de bouw van uw binnenvaartschip draag ik verantwoordelijkheid voor het coördineren en beheren van alle aspecten van het project. Dit omvat het opstellen en beheren van projectplannen inclusief mijlpalen en deadlines. Het aansturen van teamleden en de voortgang van het project bewaken. Dit zorgt voor een effectieve samenwerking tussen verschillende collega’s en disciplines. Daarnaast bewaak en beheer ik het budget van het project, inclusief kostenramingen en uitgaven. Ik houd als projectleider bij de bouw van uw binnenvaartschip ook rekening met het toekomstperspectief binnen het vakgebied. Bijvoorbeeld doordat er in de komende jaren nieuwe technologieën, duurzaamheidsinitiatieven bijkomen, laat staan een constant veranderende regelgeving.

  Van Drongelen als projectleider bij de bouw van uw binnenvaartschip

  Als projectleider ben ik gespecialiseerd in het coördineren van diverse werkzaamheden, vanaf het concept van de bouw tot de oplevering van het binnenvaartschip. Mijn uitgebreide ervaring met verschillende schepen, kranen en bouwtechnieken stelt mij in staat om nauwkeurig advies te geven, zowel op technisch als financieel gebied. Ik ben in het bezit van alle benodigde certificaten en vaarbewijzen, waaronder een Groot-vaarbewijs alle binnenwateren en een TCVT W4-01 Machinist Mobiele Kranen. Met mijn technische achtergrond en vaardigheden op het gebied van hydrauliek, elektriciteit en mechanische aandrijvingen, ben ik in staat om elk aspect van het bouwproces met precisie te beheren.

  Neem vandaag nog contact op!

  Bent u op zoek naar iemand die jaren ervaring heeft in het vakgebied? Ik sta klaar om uw project naar een hoger niveau te tillen met mijn expertise. Wilt u meer weten over mijn dienst als projectleider bouw binnenvaartschip of heeft u een vraag over een van mijn andere services? Aarzel dan niet om contact op te nemen via de contactpagina. U kunt ook een e-mail sturen naar peter@drongelen.eu of bellen via +31 (0)6 34 06 54 06. Ik kijk er naar uit om met u samen te werken aan allerlei maritieme projecten.

  Partyschip kapitein

  Afloskapitein/Schipper

  Als afloskapitein/schipper met jarenlange ervaring met verschillende schepen en diverse vaargebieden (natuurlijk in bezit van Groot-Vaarbewijs (alle Binnenwateren), Radarpatent en gecombineerd ADN-basis), is het commando over uw schip bij mij in goede handen!

  Naast de nodige kennis van het navigeren en manoeuvreren met verschillende soorten schepen, beschik ik ook over veel kennis en ervaring op het gebied van positioneren, varen op ondiep water, geringe kruiplijnhoogte en het afmeren op spudpalen. Ook kan ik u helpen bij het plannen van containers, aansturen van bemanning, het monitoren van juist onderhoud en daarop ageren. Kortom: voor een all-round afloskapitein/schipper bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres!

  Kapitein inhuren

  Kraanmachinist

  Op zoek naar een kraanmachinist met jaren ervaring in de natte waterbouw? Ik sta voor u klaar. Nauwkeurigheid gecombineerd met productie is hierbij mijn streven, die ik op efficiënte wijze behaal. Baggerwerkzaamheden, met of zonder GPS, en het werken met verschillende soorten kranen zijn geen onbekend terrein.

  Al houdt mijn expertise hier niet op. Ervaring in steenbestorting, oeverwerken, damwanden demonteren als wel plaatsen, het werken met duikers, zinkstukken aanbrengen en zinkers plaatsen behoren ook tot mogelijke diensten die ik kan verlenen.

  Kapitein rondvaart

  Advies en begeleiding

  Door de combinatie van vele jaren ervaring als schipper in de waterbouw met ervaring als kraanmachinist, behoren adviseren en begeleiden van werkzaamheden rond het water ook tot een dienst. Veel projecten lopen stuk op het feit dat het vanachter een bureau bedacht wordt, maar niets is dynamischer als water. Door het project vanuit een andere invalshoek te benaderen, heb ik door de jaren heen gezien dat er veel ontwikkeling mogelijk is, waardoor een efficiëntere werkwijze kan ontstaan.