Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Pleziervaart schipper

Contactformulier

  Uw naam

  Uw email

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Pleziervaart schipper

  Zoekt u nog een schipper voor in de pleziervaart? Deze vindt u bij Van Drongelen Binnenvaart! Ik ben een schipper met enorm veel ervaring in de binnenvaart en te boeken voor allerlei verschillende klussen. Omdat de diversiteit in dit vakgebied mij zo enorm aanspreekt heb ik een aantal jaar geleden besloten te starten als freelancer in deze branche. Op deze manier kom ik op veel verschillende plekken en houd ik mij bezig met heel veel verschillende klussen en opdrachtgevers. Zo ook met de pleziervaart. Wilt u op een mooie zomerdag een boot huren met een grote groep vrienden of familie en zoekt u hiervoor nog een pleziervaart schipper? Dan ben ik de juiste persoon voor u! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Deze vindt u via de website!

  Pleziervaart schipper en meer!

  Zoals eerder beschreven ben ik zeer breed inzetbaar. Ik vind het erg leuk om geboekt te worden als pleziervaart schipper op bijvoorbeeld rondvaartboten of (kleine) jachten. Naast de recreatieve binnenvaart interesseert de technische kant mij ook enorm. Zo wordt ik regelmatig geboekt als kapitein op container schepen en aflosschepen. Daarnaast is de natte waterbouw één van mijn expertises en ik werk dan ook graag als kraanmachinist, hierbij voer ik onder andere baggerwerkzaamheden uit. U leest het al: ik ben van alle markten thuis. Uiteraard vergt dit werk de nodige certificaten, diploma’s en ervaring, alles hierover leest u via deze link.

  Even bellen of mailen?

  Wilt u mij boeken als freelance pleziervaart schipper? Bekijk dan alvast mijn beschikbaarheid via de website! Heeft u vragen of opmerkingen of bent u gewoon benieuwd wat ik precies voor u kan betekenen? Neem dan gerust even contact met mij op! Dit kan per telefoon (+31634065406), per mail (info@drongelen.eu) of via het digitale contactformulier dat op de website staat. Ik help u graag verder en wie weet heeft u een leuke klus voor mij!

  Partyschip kapitein

  Afloskapitein/Schipper

  Als afloskapitein/schipper met jarenlange ervaring met verschillende schepen en diverse vaargebieden (natuurlijk in bezit van Groot-Vaarbewijs (alle Binnenwateren), Radarpatent en gecombineerd ADN-basis), is het commando over uw schip bij mij in goede handen!

  Naast de nodige kennis van het navigeren en manoeuvreren met verschillende soorten schepen, beschik ik ook over veel kennis en ervaring op het gebied van positioneren, varen op ondiep water, geringe kruiplijnhoogte en het afmeren op spudpalen. Ook kan ik u helpen bij het plannen van containers, aansturen van bemanning, het monitoren van juist onderhoud en daarop ageren. Kortom: voor een all-round afloskapitein/schipper bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres!

  Kapitein inhuren

  Kraanmachinist

  Op zoek naar een kraanmachinist met jaren ervaring in de natte waterbouw? Ik sta voor u klaar. Nauwkeurigheid gecombineerd met productie is hierbij mijn streven, die ik op efficiënte wijze behaal. Baggerwerkzaamheden, met of zonder GPS, en het werken met verschillende soorten kranen zijn geen onbekend terrein.

  Al houdt mijn expertise hier niet op. Ervaring in steenbestorting, oeverwerken, damwanden demonteren als wel plaatsen, het werken met duikers, zinkstukken aanbrengen en zinkers plaatsen behoren ook tot mogelijke diensten die ik kan verlenen.

  Kapitein rondvaart

  Advies en begeleiding

  Door de combinatie van vele jaren ervaring als schipper in de waterbouw met ervaring als kraanmachinist, behoren adviseren en begeleiden van werkzaamheden rond het water ook tot een dienst. Veel projecten lopen stuk op het feit dat het vanachter een bureau bedacht wordt, maar niets is dynamischer als water. Door het project vanuit een andere invalshoek te benaderen, heb ik door de jaren heen gezien dat er veel ontwikkeling mogelijk is, waardoor een efficiëntere werkwijze kan ontstaan.