Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Pleziervaart kapitein

Contactformulier

  Uw naam

  Uw email

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Pleziervaart kapitein

  Bent u opzoek naar een kapitein voor uw pleziervaart? Ik, Peter van Drongelen, ben in te zetten als freelance kapitein! Ik heb enorm veel ervaring in de binnenvaart en heb in mijn carrière al veel verschillende klussen gedaan in dit vakgebied. Voorheen lag mijn focus met name op de technische werkzaamheden in de binnenvaart, tegenwoordig vind ik het erg leuk om dit af te wisselen met de pleziervaart. Gaat u bijvoorbeeld een feest organiseren op een rondvaart boot, zoals een jubileum, een bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest, dan heeft u ook een professionele schipper nodig. Ik zet mijn ervaring en expertise graag in om u en uw gasten een prettige vaart te bezorgen. Bent u benieuwd naar de exacte mogelijkheden over het boeken van mij als pleziervaart kapitein? Kijk dan eens even op mijn website!

  Meer dan alleen een pleziervaart kapitein

  Ik ben erg breed inzetbaar en ik zou liegen als ik zeg dat de binnenvaart niet mijn grootste passie is. Alle aspecten van deze branche inspireren mij en maken mij enthousiast. Zet mij in als pleziervaart kapitein en ik zal ervoor zorgen dat de veiligheid aan boort op nummer 1 staat. Naast boekingen voor de recreatieve binnenvaart wordt ik ook vaak geboekt op onder andere container- en aflosschepen. Daarnaast vindt ik de natte waterbouw erg interessant en daarom voer ik ook veel klussen uit als kraanmachinist. Uiteraard beschik ik over alle benodigde diploma’s en certificaten, zoals het Groot vaarbewijs alle binnenwateren, het Radarpatent en het TCVT W4-01 Machinist Mobiele Kranen. Benieuwd naar meer? U leest alles over mij via deze link!

  Meer informatie

  Als het goed is vindt u de meeste informatie op mijn website. Heeft u toch nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust even vrijblijvend contact met mij op! Ik sta u graag te woord. Wilt u mij boeken als pleziervaart kapitein? Dit kan via het digitale contactformulier of door mij te bellen of te mailen. Hopelijk sta ik binnenkort aan het roer van uw binnenvaart!

  Partyschip kapitein

  Afloskapitein/Schipper

  Als afloskapitein/schipper met jarenlange ervaring met verschillende schepen en diverse vaargebieden (natuurlijk in bezit van Groot-Vaarbewijs (alle Binnenwateren), Radarpatent en gecombineerd ADN-basis), is het commando over uw schip bij mij in goede handen!

  Naast de nodige kennis van het navigeren en manoeuvreren met verschillende soorten schepen, beschik ik ook over veel kennis en ervaring op het gebied van positioneren, varen op ondiep water, geringe kruiplijnhoogte en het afmeren op spudpalen. Ook kan ik u helpen bij het plannen van containers, aansturen van bemanning, het monitoren van juist onderhoud en daarop ageren. Kortom: voor een all-round afloskapitein/schipper bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres!

  Kapitein inhuren

  Kraanmachinist

  Op zoek naar een kraanmachinist met jaren ervaring in de natte waterbouw? Ik sta voor u klaar. Nauwkeurigheid gecombineerd met productie is hierbij mijn streven, die ik op efficiënte wijze behaal. Baggerwerkzaamheden, met of zonder GPS, en het werken met verschillende soorten kranen zijn geen onbekend terrein.

  Al houdt mijn expertise hier niet op. Ervaring in steenbestorting, oeverwerken, damwanden demonteren als wel plaatsen, het werken met duikers, zinkstukken aanbrengen en zinkers plaatsen behoren ook tot mogelijke diensten die ik kan verlenen.

  Kapitein rondvaart

  Advies en begeleiding

  Door de combinatie van vele jaren ervaring als schipper in de waterbouw met ervaring als kraanmachinist, behoren adviseren en begeleiden van werkzaamheden rond het water ook tot een dienst. Veel projecten lopen stuk op het feit dat het vanachter een bureau bedacht wordt, maar niets is dynamischer als water. Door het project vanuit een andere invalshoek te benaderen, heb ik door de jaren heen gezien dat er veel ontwikkeling mogelijk is, waardoor een efficiëntere werkwijze kan ontstaan.