Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Passagiersvaart schipper

Contactformulier

  Uw naam

  Uw email

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Passagiersvaart schipper

  Bent u opzoek naar een freelance schipper voor de passagiersvaart? Dan bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres! Ik ben zeer breed inzetbaar in de binnenvaart en heb erg veel ervaring met een grote diversiteit aan klussen uit dit vakgebied. Organiseert u een evenement zoals een bedrijfsfeest, jubileum of vrijgezellenfeest en zal dit plaatsvinden op bijvoorbeeld een rondvaartboot? Dan heeft u gegarandeerd een goede kapitein nodig. Mijn werkgebied ligt niet alleen in Nederland, in tegendeel, ik sta zeker ook open voor toffe klussen in het buitenland. Binnen de passagiersvaart kunt u hierbij denken aan een riviercruise met een groot passagiersschip. Heeft u een bedrijf dat dergelijke reizen organiseert? Dan kunt u mij boeken als freelance passagiersvaart schipper!

  Wat u kunt verwachten

  Wanneer u mij boekt als passagiersvaart schipper kunt u een ervaring verwachten waarbij veiligheid en plezier goed samengaan. Bij mij is veiligheid het allerbelangrijkst, maar dit zal de beleving van de passagiers niet bederven. In havens en op rivieren is het 24/7 druk en bedrijvig, een ervaren kapitein is dan ook erg belangrijk. Wegens mijn jarenlange ervaring in dit vakgebied zijn speciale manoeuvres, aanmeren en navigeren geen enkel probleem. Ik beschik over alle nodige certificaten en heb een zeer brede kennis over de binnenvaart. U leest hier alles over via deze link. Wanneer ik aan het roer sta zal er een rustige en veilige vaart plaatsvinden, ik zal ervoor zorgen dat de reizigers of bezoekers zich op hun gemak voelen en kunnen genieten van het desbetreffende evenement of van hun mooie riviercruise.

  Boek mij als schipper voor uw passagiersvaart

  Wilt u mij boeken als freelance passagiersvaart schipper? Dat kan gemakkelijk via de website, hier vindt u in principe alle informatie over mij en mijn diensten. Heeft u toch nog vragen of opmerkingen of heeft u behoefte aan een sparringpartner? Dan kunt u altijd even contact met mij opnemen. Ik help u graag verder!

  Partyschip kapitein

  Afloskapitein/Schipper

  Als afloskapitein/schipper met jarenlange ervaring met verschillende schepen en diverse vaargebieden (natuurlijk in bezit van Groot-Vaarbewijs (alle Binnenwateren), Radarpatent en gecombineerd ADN-basis), is het commando over uw schip bij mij in goede handen!

  Naast de nodige kennis van het navigeren en manoeuvreren met verschillende soorten schepen, beschik ik ook over veel kennis en ervaring op het gebied van positioneren, varen op ondiep water, geringe kruiplijnhoogte en het afmeren op spudpalen. Ook kan ik u helpen bij het plannen van containers, aansturen van bemanning, het monitoren van juist onderhoud en daarop ageren. Kortom: voor een all-round afloskapitein/schipper bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres!

  Kapitein inhuren

  Kraanmachinist

  Op zoek naar een kraanmachinist met jaren ervaring in de natte waterbouw? Ik sta voor u klaar. Nauwkeurigheid gecombineerd met productie is hierbij mijn streven, die ik op efficiënte wijze behaal. Baggerwerkzaamheden, met of zonder GPS, en het werken met verschillende soorten kranen zijn geen onbekend terrein.

  Al houdt mijn expertise hier niet op. Ervaring in steenbestorting, oeverwerken, damwanden demonteren als wel plaatsen, het werken met duikers, zinkstukken aanbrengen en zinkers plaatsen behoren ook tot mogelijke diensten die ik kan verlenen.

  Kapitein rondvaart

  Advies en begeleiding

  Door de combinatie van vele jaren ervaring als schipper in de waterbouw met ervaring als kraanmachinist, behoren adviseren en begeleiden van werkzaamheden rond het water ook tot een dienst. Veel projecten lopen stuk op het feit dat het vanachter een bureau bedacht wordt, maar niets is dynamischer als water. Door het project vanuit een andere invalshoek te benaderen, heb ik door de jaren heen gezien dat er veel ontwikkeling mogelijk is, waardoor een efficiëntere werkwijze kan ontstaan.