Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Passagiersvaart kapitein

Contactformulier

  Uw naam

  Uw email

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Passagiersvaart kapitein

  Huurt u een passagiersschip, zoals een rondvaartboot en bent u nog opzoek naar een goede passagiersvaart kapitein? Dan bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres! Ik ben een zeer ervaren schipper en ben breed inzetbaar. In mijn carrière heb ik al vele klussen in de binnenvaart gedaan en deze doe ik allemaal met veel plezier en passie. Wellicht organiseert u een evenement voor collega’s, vrienden of familie, zoals en bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of familiedag. Het is dan altijd een leuke activiteit om een rondvaart te maken. Heeft u het schip al gehuurd en zoekt u alleen nog een kapitein? Ik kan u verder helpen! Of heeft u een bedrijf dat passagiersvaartreizen organiseert in binnen en buitenland en zoekt u nog een freelance schipper? Ook in dit geval kunt u bij mij terecht. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan even contact met mij op.

  Van Drongelen: dé kapitein voor de passagiersvaart

  Ik heb een enorme passie voor de binnenvaart en dit is dan ook al jarenlang mijn vakgebied. Ik ben in te zetten als schipper of kapitein op veel verschillende schepen en voor allerlei verschillende klussen. Zo kunt u mij inzetten als passagiersvaart kapitein, maar ook als kapitein op containerschepen of als waterbouw specialist. Ik beschik over alle benodigde certificaten, zoals het Groot-vaarbewijs alle binnenwateren, Marifoon certificaat, Radarpatent en het GPI. Benieuwd naar mijn andere certificaten en mijn specialisme? U leest alles over mij via deze link.

  Mogelijkheden en beschikbaarheid

  Denkt u dat ik de juiste persoon ben als passagiersvaart kapitein en heeft u een leuke klus voor mij? Graag bespreek ik de mogelijkheden en mijn beschikbaarheid met u. Het lijkt me super als u even contact met mij opneemt, dit kan telefonisch, per mail of via het digitale contact formulier. Ook voor overige vragen of opmerkingen kunt u mij contacten. Hopelijk zien we elkaar snel, ik kijk ernaar uit de kapitein te zijn op uw passagiersvaart!

  Partyschip kapitein

  Afloskapitein/Schipper

  Als afloskapitein/schipper met jarenlange ervaring met verschillende schepen en diverse vaargebieden (natuurlijk in bezit van Groot-Vaarbewijs (alle Binnenwateren), Radarpatent en gecombineerd ADN-basis), is het commando over uw schip bij mij in goede handen!

  Naast de nodige kennis van het navigeren en manoeuvreren met verschillende soorten schepen, beschik ik ook over veel kennis en ervaring op het gebied van positioneren, varen op ondiep water, geringe kruiplijnhoogte en het afmeren op spudpalen. Ook kan ik u helpen bij het plannen van containers, aansturen van bemanning, het monitoren van juist onderhoud en daarop ageren. Kortom: voor een all-round afloskapitein/schipper bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres!

  Kapitein inhuren

  Kraanmachinist

  Op zoek naar een kraanmachinist met jaren ervaring in de natte waterbouw? Ik sta voor u klaar. Nauwkeurigheid gecombineerd met productie is hierbij mijn streven, die ik op efficiënte wijze behaal. Baggerwerkzaamheden, met of zonder GPS, en het werken met verschillende soorten kranen zijn geen onbekend terrein.

  Al houdt mijn expertise hier niet op. Ervaring in steenbestorting, oeverwerken, damwanden demonteren als wel plaatsen, het werken met duikers, zinkstukken aanbrengen en zinkers plaatsen behoren ook tot mogelijke diensten die ik kan verlenen.

  Kapitein rondvaart

  Advies en begeleiding

  Door de combinatie van vele jaren ervaring als schipper in de waterbouw met ervaring als kraanmachinist, behoren adviseren en begeleiden van werkzaamheden rond het water ook tot een dienst. Veel projecten lopen stuk op het feit dat het vanachter een bureau bedacht wordt, maar niets is dynamischer als water. Door het project vanuit een andere invalshoek te benaderen, heb ik door de jaren heen gezien dat er veel ontwikkeling mogelijk is, waardoor een efficiëntere werkwijze kan ontstaan.