Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Partyschip schipper

Contactformulier

  Uw naam

  Uw email

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Partyschip schipper

  Heeft u wat te vieren en besluit u dit te doen op een feestboot? Dan heeft u vast en zeker ook een ervaren schipper nodig. Hiervoor bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres! Ik heb jarenlange ervaring in de binnenvaart en heb gevaren met veel verschillende schepen en als freelancer ben ik inzetbaar voor allerlei klussen binnen dit vakgebied. Van containerschip tot rondvaartboot en van baggerschip tot feestboot, ik ben van alle markten thuis. Dus bent u opzoek naar een schipper voor uw partyschip? Neem dan gerust contact met mij op, dan kijken we samen wat ik voor u kan betekenen.

  Veiligheid én plezier

  Rivieren en havens zijn erg drukke plekken en het vergt veel ervaring en expertise om hier te varen. Van Drongelen Binnenvaart staat voor veiligheid en specialisme, de binnenvaart is 24 uur per dag in bedrijf en het is dan ook erg belangrijk dat er een zeer ervaren kapitein aan het roer staat. Zeker wanneer u vrienden, familie of collega’s uitnodigt voor een feestavond op een partyschip dan wilt u dat zij zich in een veilige omgeving bevinden. Natuurlijk zal dit het plezier nooit bederven, ik zal er altijd voor zorgen dat veiligheid en plezier samen gaan. Ik ben een all-round kapitein en varen op ondiep water, navigeren en aanmeren zijn voor mij geen enkel probleem. U boekt mij als partyschip schipper via de website of door even contact met mij op te nemen.

  Boek een schipper voor uw partyschip

  Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u gewoon eens even sparren? Neem dan gerust contact met mij op! U kunt mij bellen via +31 6 34 06 54 06 of stuur een e-mail naar info@drongelen.eu. Samen kijken we naar de mogelijkheden en mijn beschikbaarheid. Graag ben ik schipper op uw partyschip!

  Partyschip kapitein

  Afloskapitein/Schipper

  Als afloskapitein/schipper met jarenlange ervaring met verschillende schepen en diverse vaargebieden (natuurlijk in bezit van Groot-Vaarbewijs (alle Binnenwateren), Radarpatent en gecombineerd ADN-basis), is het commando over uw schip bij mij in goede handen!

  Naast de nodige kennis van het navigeren en manoeuvreren met verschillende soorten schepen, beschik ik ook over veel kennis en ervaring op het gebied van positioneren, varen op ondiep water, geringe kruiplijnhoogte en het afmeren op spudpalen. Ook kan ik u helpen bij het plannen van containers, aansturen van bemanning, het monitoren van juist onderhoud en daarop ageren. Kortom: voor een all-round afloskapitein/schipper bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres!

  Kapitein inhuren

  Kraanmachinist

  Op zoek naar een kraanmachinist met jaren ervaring in de natte waterbouw? Ik sta voor u klaar. Nauwkeurigheid gecombineerd met productie is hierbij mijn streven, die ik op efficiënte wijze behaal. Baggerwerkzaamheden, met of zonder GPS, en het werken met verschillende soorten kranen zijn geen onbekend terrein.

  Al houdt mijn expertise hier niet op. Ervaring in steenbestorting, oeverwerken, damwanden demonteren als wel plaatsen, het werken met duikers, zinkstukken aanbrengen en zinkers plaatsen behoren ook tot mogelijke diensten die ik kan verlenen.

  Kapitein rondvaart

  Advies en begeleiding

  Door de combinatie van vele jaren ervaring als schipper in de waterbouw met ervaring als kraanmachinist, behoren adviseren en begeleiden van werkzaamheden rond het water ook tot een dienst. Veel projecten lopen stuk op het feit dat het vanachter een bureau bedacht wordt, maar niets is dynamischer als water. Door het project vanuit een andere invalshoek te benaderen, heb ik door de jaren heen gezien dat er veel ontwikkeling mogelijk is, waardoor een efficiëntere werkwijze kan ontstaan.