Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Partyschip kapitein

Contactformulier

  Uw naam

  Uw email

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Partyschip kapitein

  Bent u opzoek naar een ervaren partyschip kapitein? Dan bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres! Heeft u iets te vieren? Bijvoorbeeld een jubileum, een bedrijfsfeest of een vrijgezellenfeest en besluit u dit op een feestboot te doen? Dan is de kans groot dat u ook een schipper nodig heeft die dit schip kan besturen. Er zijn dan meerdere opties, u boekt een compleet pakket: partyschip inclusief schipper of u boekt een los schip. Wanneer u voor de tweede optie gaat betekent dit dat u nog opzoek moet naar een geschikte kapitein voor dit partyschip. Zoek niet langer verder, want ik kan u verder helpen. Ik heb jarenlange ervaring in de binnenvaart en ben inzetbaar voor allerlei verschillende klussen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan even contact met mij op!

  Waar ik voor sta

  Bij Van Drongelen Binnenvaart komt veiligheid ten alle tijden op de eerste plaats te staan. Havens en rivieren zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week in beweging en het is er altijd druk. De partyschip kapitein dient dan ook gespecialiseerd te zijn in de binnenvaart. Wegens mijn ervaring en expertise zijn bijzonder manoeuvres, navigeren en varen op ondiep water geen enkel probleem. Wanneer u een evenement organiseert op een feestboot wilt u natuurlijk dat uw gasten zich in een veilige omgeving bevinden, bij mij bent u hiervan verzekerd. Gelukkig zullen de veiligheidsmaatregelen de sfeer of beleving nooit bederven, wanneer u mij boekt als partyschip kapitein gaan veiligheid en plezier perfect samen!

  Wat kan ik voor u betekenen als partyschip kapitein?

  Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden en diensten van Van Drongelen Binnenvaart? U vindt de meeste informatie op mijn website, heeft u overige vragen of opmerkingen? Neem dan gerust even contact met mij op. Ik adviseer u graag en samen kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn.

  Partyschip kapitein

  Afloskapitein/Schipper

  Als afloskapitein/schipper met jarenlange ervaring met verschillende schepen en diverse vaargebieden (natuurlijk in bezit van Groot-Vaarbewijs (alle Binnenwateren), Radarpatent en gecombineerd ADN-basis), is het commando over uw schip bij mij in goede handen!

  Naast de nodige kennis van het navigeren en manoeuvreren met verschillende soorten schepen, beschik ik ook over veel kennis en ervaring op het gebied van positioneren, varen op ondiep water, geringe kruiplijnhoogte en het afmeren op spudpalen. Ook kan ik u helpen bij het plannen van containers, aansturen van bemanning, het monitoren van juist onderhoud en daarop ageren. Kortom: voor een all-round afloskapitein/schipper bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres!

  Kapitein inhuren

  Kraanmachinist

  Op zoek naar een kraanmachinist met jaren ervaring in de natte waterbouw? Ik sta voor u klaar. Nauwkeurigheid gecombineerd met productie is hierbij mijn streven, die ik op efficiënte wijze behaal. Baggerwerkzaamheden, met of zonder GPS, en het werken met verschillende soorten kranen zijn geen onbekend terrein.

  Al houdt mijn expertise hier niet op. Ervaring in steenbestorting, oeverwerken, damwanden demonteren als wel plaatsen, het werken met duikers, zinkstukken aanbrengen en zinkers plaatsen behoren ook tot mogelijke diensten die ik kan verlenen.

  Kapitein rondvaart

  Advies en begeleiding

  Door de combinatie van vele jaren ervaring als schipper in de waterbouw met ervaring als kraanmachinist, behoren adviseren en begeleiden van werkzaamheden rond het water ook tot een dienst. Veel projecten lopen stuk op het feit dat het vanachter een bureau bedacht wordt, maar niets is dynamischer als water. Door het project vanuit een andere invalshoek te benaderen, heb ik door de jaren heen gezien dat er veel ontwikkeling mogelijk is, waardoor een efficiëntere werkwijze kan ontstaan.