Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Welkom bij uw partner in drijvend en verticaal transporteren

Of u nu zoekt naar kraanmachinist of schipper/kapitein. Beide disciplines behoren tot mijn kunde. Wat de combinatie tot een sterk geheel maakt. Door mijn jarenlange ervaring in de waterbouw en binnenvaart met diversen kranen en schepen zorg ik voor een cruciaal radertje in het grote geheel van uw project of op uw schip. Maar eveneens kan ik u vanuit de praktijk adviseren met diversen zaken. Van zowel technisch en financieel tot een plan van aanpak en uitvoerend kan ik u advies geven. Mijn sterke punt hierin is dat ik altijd zal streven naar het combineren van deze aspecten.

Dit alles doordat ik aan diversen soorten werkzaamheden meewerk. Met verschillende schepen en kranen, of deze nu groot of klein zijn. Waar het zetten van damwand tot het nauwkeurig baggeren als taak mij toebedeeld wordt. Eveneens op kort termijn vooruit plannen behoort tot mijn expertise. Deze ervaring met containerschepen die een frequente lijndienst onderhouden met een dynamisch vaargebied. Waar ik rekening zal houden met diepgang, hoogte, stormachtig weer, stuwage de belastinggraad, los/laad volgorde en meeste efficiënte manier gebruik makend van de ladingscapaciteit. En alle andere aspecten die daarbij komen kijken.

Naast deze activiteiten, draai ik mij niet om voor nieuwe ervaringen en uitdagingen. Leergierig en snel van begrip zal ik nieuwe werkzaamheden mij snel eigen maken.

Ik ben in het bezit van:
– Groot-vaarbewijs alle binnenwateren (beroepsmatig)
– Marifoon certificaat.
– Radarpatent
– ADN-basis (gecombineerd drogelading-/tankschepen)
– TCVT W4-01 Machinist Mobiele Kranen
– VCA-VOL
– GPI (generale poort instructies)

Korte opsomming van ervaringen:
– Beunschepen
– Containerschepen
– Kraanschepen
– Draadkranen geplaatst op drijvend materiaal

Voorgestuwd of aangedreven middels
– Conventionele aandrijving met schroeven
– Roerpropellers (schottel)
– Jet-aandrijving met bucket
– Elektrisch
– Diesel/hydraulisch

Technisch aangelegd in:
– Hydrauliek
– Elektriciteit
– Programmeren en plc’s
– Navigatie en positionering systeems
– Mechanische aandrijvingen
– Constructies

Behendig met computers, programma’s en apparatuur, spreadsheets en tekstverwerkers. Het rekenen en berekenen van kleine tot middelmatige grote begrotingen en prognoses.

Al met al behendig, flexibel, snel en breed in te zetten. Waar ik nergens mijn hand voor om zal draaien en lastige omstandigheden een uitdaging zijn om te overwinnen. Waar gaat niet, bestaat niet als motto gehanteerd wordt. Voor elke probleem is een oplossing.

Wilt u graag meer informatie? Neem contact op! Stuur een e-mail naar peter@drongelen.eu of neem vrijblijvend telefonisch contact op +31(0)634 065 406.