Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Mobiele kraan machinist

Mobiele kraan machinistHeeft u binnenkort een mobiele kraan machinist nodig voor werk in de haven, maar bent u er nog niet in geslaagd om een goede, ervaren kraanmachinist te vinden die is gespecialiseerd in de binnenvaart? Snel en flexibel een (freelance) mobiele kraan machinist inhuren doet u bij Van Drongelen Binnenvaart! Dankzij jarenlange ervaring als kraanmachinist voor verschillende kranen en als adviesgever wordt uw opdracht tot een goed einde gebracht.

Waarom Van Drongelen Binnenvaart als uw kraanmachinist?

Havens zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week een plek van bedrijvigheid. Coördinatie en efficiëntie zijn hierbij ontzettend belangrijk. Als kraanmachinist die werkzaam is binnen een havengebied ben je verantwoordelijk voor bijvoorbeeld baggerwerkzaamheden en de natte waterbouw. Afhankelijk van de werkzaamheden en goederen, werkt een kraanmachinist op verschillende soorten kranen, zoals kabelkranen of draadkranen. Van Drongelen Binnenvaart heeft jarenlange ervaring op het gebied van laden en lossen in havens en baggeren van rivieren, GPS of niet: de klus wordt tot een goed einde gebracht.

Van Drongelen Binnenvaart beschikt over expertise in de natte waterbouw, zoals steenbestorting, oeverwerken, damwanden plaatsen en demonteren als wel het werken met duikers, zinkstukken aanbrengen en zinkers plaatsen. Niets is dynamischer dan water: daarom worden projecten die binnenkomen bij Van Drongelen Binnenvaart bekeken met een kritische blik over hoe een efficiëntere werkwijze gebruikt kan worden. Zo gaat u niet alleen een kraanmachinist inhuren, maar ook een raadgever die actief meedenkt over hoe het beter kan.

Van Drongelen Binnenvaart als uw mobiele kraan machinist?

Een mobiele kraan machinist inhuren doet u niet zomaar. Kraanmachinisten moeten een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en weten waar ze mee bezig zijn. Goederen kunnen kostbaar of gevaarlijk zijn, en de binnenvaart is vaak strikt gecoördineerd. Tijd is geld! Daarnaast staat veiligheid voorop – competentie is dan ook belangrijk. Hiervoor bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres.

Contactformulier

Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Van Drongelen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Uw naam

    Uw email

    Uw bericht

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)