Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Machinist rupskraan

Machinist rupskraanHeeft u binnenkort een kraanmachinist nodig voor werk in de haven, maar bent u er nog niet in geslaagd om een goede, ervaren kraanmachinist te vinden die is gespecialiseerd in de binnenvaart? Snel en flexibel een (freelance) machinist rupskraan huren doet u bij Van Drongelen Binnenvaart! Dankzij jarenlange ervaring als kraanmachinist voor verschillende kranen en als adviesgever in de binnenvaart wordt uw opdracht tot een goed einde gebracht.

Waarom Van Drongelen Binnenvaart als uw machinist rupskraan?

Havens zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week een plek van bedrijvigheid. Coördinatie en efficiëntie zijn hierbij ontzettend belangrijk. Een rupskraan kan voor veel verschillende soorten werkzaamheden worden ingezet. Configuraties kunnen aangepast worden per project, waardoor het een mobiele en zeer flexibele kraan is. Hierbij hoort dan natuurlijk ook een machinist rupskraan die in elke situatie weet wat te doen, hoe het te doen en hoe het nog beter kan. Hiervoor bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres!

Als kraanmachinist die werkzaam is binnen een havengebied ben je verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het lossen en/of laden van binnenvaart- of zeeschepen, maar ook voor baggerwerkzaamheden en de natte waterbouw.  Een machinist rupskraan zorgt er dan ook voor dat deze werkzaamheden snel en efficiënt, maar bovenal veilig, worden afgerond.

Van Drongelen Binnenvaart als uw rupskraanmachinist?

Niets is dynamischer dan water: daarom worden projecten die binnenkomen bij Van Drongelen Binnenvaart bekeken met een kritische blik over hoe een efficiëntere werkwijze bewerkstelligd kan worden. Dankzij jarenlange ervaring in de natte waterbouw, zoals steenbestorting, oeverwerken, damwanden plaatsen en demonteren als wel het werken met duikers, zinkstukken aanbrengen en zinkers plaatsen, wordt het project tot een goed einde gebracht. Zo gaat u niet alleen een machinist rupskraan huren, maar ook een raadgever die actief meedenkt over hoe het beter kan. Interesse? Neem dan contact op of neem een kijkje in de agenda voor de beschikbaarheid.

Contactformulier

Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Van Drongelen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Uw naam

    Uw email

    Uw bericht

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)