Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Kraanschipper machinist

Kraanschipper machinistHeeft u binnenkort een kraanmachinist haven voor verschillende werkzaamheden, maar bent u er nog niet in geslaagd om een goede, ervaren kraanschipper machinist te vinden die is gespecialiseerd in de binnenvaart? Snel en flexibel een (freelance) kraanschipper machinist inhuren doet u bij Van Drongelen Binnenvaart! Dankzij jarenlange ervaring als kraanmachinist voor verschillende kranen en op verschillende soorten schepen wordt uw opdracht tot een goed einde gebracht.

Waarom Van Drongelen Binnenvaart als uw kraanschipper machinist inhuren?

Havens en binnenvaartschepen zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week een plek van bedrijvigheid. Coördinatie, efficiëntie, maar vooral veiligheid zijn hierbij ontzettend belangrijk. Als kraanschipper machinist ben je verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het lossen en/of laden van binnenvaart- of zeeschepen, maar ook voor baggerwerkzaamheden en de natte waterbouw. Verschillende onderhoudsklussen zijn daarnaast nodig om de veiligheid te waarborgen.

Al houdt de expertise hier niet op. Van Drongelen Binnenvaart beschikt ook over expertise in de natte waterbouw, zoals steenbestorting, oeverwerken, damwanden plaatsen en demonteren als wel het werken met duikers, zinkstukken aanbrengen en zinkers plaatsen. Ook het onderhouden van schepen behoort tot het specialisme dat Van Drongelen Binnenvaart u kunt bieden.

Niets is dynamischer dan water: daarom worden projecten die binnenkomen bij Van Drongelen Binnenvaart bekeken met een kritische blik over hoe een efficiëntere werkwijze bewerkstelligd kan worden. Zo heeft u niet alleen een kraanschipper machinist aan boord, maar ook een raadgever die actief meedenkt over hoe het beter kan.

Van Drongelen Binnenvaart als uw kraanschipper?

Een kraanschipper machinist inhuren is niet zomaar iets. Kraanmachinisten moeten een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en weten waar ze mee bezig zijn. De binnenvaart is vaak strikt gecoördineerd en schepen moeten goed onderhouden blijven om zo efficiënt mogelijk te blijven presteren. Tijd is geld! Daarnaast staat veiligheid voorop – competentie is dan ook belangrijk. Hiervoor bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres.

Contactformulier

Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Van Drongelen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Uw naam

    Uw email

    Uw bericht

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)