Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Kapitein rondvaart

Contactformulier

  Uw naam

  Uw email

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Kapitein rondvaart

  Bent u opzoek naar een kapitein voor uw rondvaart? Dan bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres! Ik heb jaren lange ervaring als schipper en kapitein op binnenvaartschepen en ben als freelancer inzetbaar voor allerlei klussen in dit vakgebied. Bij Van Drongelen Binnenvaart boekt u snel en flexibel een rondvaart kapitein. Ik ben een ervaren schipper en ben gespecialiseerd in vele aspecten van de binnenvaart. Bent u benieuwd geworden naar wat ik voor u kan betekenen? Kijk dan even op de website of neem contact met mij op!

  Waarom Van Drongelen Binnenvaart inhuren als rondvaart kapitein?

  Havens en rivieren zijn 24 uur per dag in beweging en het is er altijd druk. Het is dan ook belangrijk dat er een ervaren kapitein aan het roer staat. Van Drongelen Binnenvaart beschikt over een flinke dosis kennis op het gebied van het navigeren en manoeuvreren met verschillende soorten schepen. Varen op ondiep water, positionering en het aanmeren van grote schepen zijn een fluitje van een cent! Voor een all-round kapitein voor een rondvaart kunt u het beste bij Van Drongelen Binnenvaart terecht!

  Overige diensten

  Naast rondvaart kapitein of schipper kunt u mij ook inhuren als schipper of kapitein op containerschepen, als waterbouw adviseur of als kraanmachinist. Ik ben zeer breed inzetbaar en heb veel kennis over de meeste aspecten in de waterbouw. Ik beschik over de nodig diploma’s en certificaten die in de vakgebied nodig zijn. Zoals het Groot-vaarbewijs alle binnenwateren, Radarpatent en het ADN-basis. Veiligheid en professionaliteit zijn bij mij boven aan en hier zal ik dan ook altijd naar handelen.

  Vragen over de rondvaart kapitein

  Heeft u vragen over het huren van een kapitein voor een rondvaart of over wat ik voor u kan betekenen? Neem dan gerust even contact met mij op! U kunt bellen naar +31 6 34065406 of mailen naar info@drongelen.eu, ook kunt u het contactformulier invullen. Dan kom ik zo snel mogelijk bij u terug!

  Partyschip kapitein

  Afloskapitein/Schipper

  Als afloskapitein/schipper met jarenlange ervaring met verschillende schepen en diverse vaargebieden (natuurlijk in bezit van Groot-Vaarbewijs (alle Binnenwateren), Radarpatent en gecombineerd ADN-basis), is het commando over uw schip bij mij in goede handen!

  Naast de nodige kennis van het navigeren en manoeuvreren met verschillende soorten schepen, beschik ik ook over veel kennis en ervaring op het gebied van positioneren, varen op ondiep water, geringe kruiplijnhoogte en het afmeren op spudpalen. Ook kan ik u helpen bij het plannen van containers, aansturen van bemanning, het monitoren van juist onderhoud en daarop ageren. Kortom: voor een all-round afloskapitein/schipper bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres!

  Kapitein inhuren

  Kraanmachinist

  Op zoek naar een kraanmachinist met jaren ervaring in de natte waterbouw? Ik sta voor u klaar. Nauwkeurigheid gecombineerd met productie is hierbij mijn streven, die ik op efficiënte wijze behaal. Baggerwerkzaamheden, met of zonder GPS, en het werken met verschillende soorten kranen zijn geen onbekend terrein.

  Al houdt mijn expertise hier niet op. Ervaring in steenbestorting, oeverwerken, damwanden demonteren als wel plaatsen, het werken met duikers, zinkstukken aanbrengen en zinkers plaatsen behoren ook tot mogelijke diensten die ik kan verlenen.

  Kapitein rondvaart

  Advies en begeleiding

  Door de combinatie van vele jaren ervaring als schipper in de waterbouw met ervaring als kraanmachinist, behoren adviseren en begeleiden van werkzaamheden rond het water ook tot een dienst. Veel projecten lopen stuk op het feit dat het vanachter een bureau bedacht wordt, maar niets is dynamischer als water. Door het project vanuit een andere invalshoek te benaderen, heb ik door de jaren heen gezien dat er veel ontwikkeling mogelijk is, waardoor een efficiëntere werkwijze kan ontstaan.