Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Kapitein inhuren

Contactformulier

  Uw naam

  Uw email

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Kapitein inhuren

  Heeft u een mooie klus voor een freelancer in de binnenvaart? Via Van Drongelen Binnenvaart kunt u heel gemakkelijk een kapitein inhuren. Ik, Peter van Drongelen, ben een zeer ervaren schipper met een enorme passie voor de binnenvaart. Ik ben inzetbaar voor allerlei klussen binnen dit vakgebied. Van technische werkzaamheden tot het besturen van een pleziervaartschip, ik ben van alle markten thuis. Juist de diversiteit in dit vakgebied spreken mij zo aan en als freelance kapitein is geen dag hetzelfde. Ik ben enthousiast, ervaren en sta voor veiligheid en professie! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of mijn beschikbaarheid? Neem dan eens een kijkje op deze website.

  Wat u kunt verwachten

  Wanneer u mij als kapitein gaat inhuren kunt u het volgende verwachten; ik ben enthousiast, leergierig en gespecialiseerd. Bij mij staat veiligheid altijd voorop. Ik weet hoe belangrijk het is op de drukke rivieren en havens die 24 uur per dag en 7 dagen per week in beweging zijn. Aan mijn behaalde certificaten hecht ik dan ook veel waarde, deze tonen namelijk aan dat ik met een goede dosis kennis en ervaring aan de slag ga. Ik ben in het bezit van de volgende certificaten en diploma’s;

  • Groot Vaarbewijs alle binnenwateren (beroepsmatig)
  • Marifoon certificaat
  • Radarpatent
  • ADN-basis
  • TCVT W4-01 Machinist Mobiele Kranen
  • VCA-VOL
  • GPI

  U kunt mij als kapitein inhuren op beunschepen, containerschepen, riviercruiseschepen, enzovoort. Binnen de technische binnenvaart zorg ik voor veiligheid en expertise, binnen de pleziervaart zorg ik voor veiligheid en plezier.

  Kapitein inhuren via Van Drongelen

  Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden, heeft u vragen of wilt u gewoon even sparren? Neem dan gerust even vrijblijvend contact met mij op! Het lijkt mij erg leuk kennis te maken en hopelijk kan ik voor u aan de slag met een mooie klus in de binnenvaart.

  Partyschip kapitein

  Afloskapitein/Schipper

  Als afloskapitein/schipper met jarenlange ervaring met verschillende schepen en diverse vaargebieden (natuurlijk in bezit van Groot-Vaarbewijs (alle Binnenwateren), Radarpatent en gecombineerd ADN-basis), is het commando over uw schip bij mij in goede handen!

  Naast de nodige kennis van het navigeren en manoeuvreren met verschillende soorten schepen, beschik ik ook over veel kennis en ervaring op het gebied van positioneren, varen op ondiep water, geringe kruiplijnhoogte en het afmeren op spudpalen. Ook kan ik u helpen bij het plannen van containers, aansturen van bemanning, het monitoren van juist onderhoud en daarop ageren. Kortom: voor een all-round afloskapitein/schipper bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres!

  Kapitein inhuren

  Kraanmachinist

  Op zoek naar een kraanmachinist met jaren ervaring in de natte waterbouw? Ik sta voor u klaar. Nauwkeurigheid gecombineerd met productie is hierbij mijn streven, die ik op efficiënte wijze behaal. Baggerwerkzaamheden, met of zonder GPS, en het werken met verschillende soorten kranen zijn geen onbekend terrein.

  Al houdt mijn expertise hier niet op. Ervaring in steenbestorting, oeverwerken, damwanden demonteren als wel plaatsen, het werken met duikers, zinkstukken aanbrengen en zinkers plaatsen behoren ook tot mogelijke diensten die ik kan verlenen.

  Kapitein rondvaart

  Advies en begeleiding

  Door de combinatie van vele jaren ervaring als schipper in de waterbouw met ervaring als kraanmachinist, behoren adviseren en begeleiden van werkzaamheden rond het water ook tot een dienst. Veel projecten lopen stuk op het feit dat het vanachter een bureau bedacht wordt, maar niets is dynamischer als water. Door het project vanuit een andere invalshoek te benaderen, heb ik door de jaren heen gezien dat er veel ontwikkeling mogelijk is, waardoor een efficiëntere werkwijze kan ontstaan.