Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Kabelkraan machinist

Kabelkraan machinistHavens zijn dynamische werkplekken: geen dag is hetzelfde! Het belang voor een ervaren kabelkraan machinist is dan ook groot. Bent u er echter nog niet in geslaagd om een goede, ervaren kraanmachinist te vinden die is met veel ervaring in de binnenvaart? Een gespecialiseerde en gekwalificeerde (freelance) kabelkraan machinist vindt u bij Van Drongelen Binnenvaart! Dankzij jarenlange ervaring als kraanmachinist voor verschillende kranen, waaronder dus de kabelkraan, en als adviesgever wordt uw opdracht tot een goed einde gebracht.

Van Drongelen Binnenvaart staat u graag bij als uw kabelkraan machinist

Havens zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week een plek van bedrijvigheid. Ze zijn cruciaal in de samenleving van vandaag, waarin coördinatie en efficiëntie zijn ontzettend belangrijk zijn om de maatschappij te voorzien. Een kabelkraan is erg efficiënt en kan voor een groot aantal verschillende werkzaamheden ingezet worden. Daarom is het ook erg belangrijk dat u een kabelkraan machinist inhuurt die beschikt over een uitgebreide kennis en een flink staaltje ervaring. Hiervoor bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres. Dankzij jarenlange ervaring in de natte waterbouw, zoals steenbestorting, oeverwerken, damwanden plaatsen en demonteren als wel het werken met duikers, zinkstukken aanbrengen en zinkers plaatsen, wordt het project tot een goed einde gebracht!

Van Drongelen Binnenvaart als uw kabelkraan machinist

Niets is dynamischer dan water: daarom worden projecten die binnenkomen bij Van Drongelen Binnenvaart bekeken met een kritische blik over hoe een efficiëntere werkwijze geïmplementeerd kan worden. Als kraanmachinist die werkzaam is binnen een havengebied ben je verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het lossen en/of laden van binnenvaart- of zeeschepen, maar ook voor baggerwerkzaamheden en de natte waterbouw. Zo staat Van Drongelen Binnenvaart niet alleen klaar als uw kabelkraan machinist, maar ook een raadgever die actief meedenkt over hoe het beter kan. Interesse? Neem dan contact op of neem een kijkje in de agenda voor de beschikbaarheid.

Contactformulier

Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Van Drongelen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Uw naam

    Uw email

    Uw bericht

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)