Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Kabel kraan machinist

Kabel kraan machinistHavens zijn dynamische werkplekken: geen dag is hetzelfde en de werkzaamheden zijn erg verschillend. Het belang voor een ervaren kabel kraan machinist is dan ook groot! Bent u er echter nog niet in geslaagd om een goede, ervaren kraanmachinist te vinden? Een gespecialiseerde en gekwalificeerde (freelance) kabel kraan machinist vindt u bij Van Drongelen Binnenvaart! Dankzij jarenlange ervaring als kraanmachinist voor verschillende kranen, waaronder dus de kabelkraan, en als adviesgever wordt uw opdracht tot een goed einde gebracht.

Competenties als kabel kraan machinist

Havens zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week een plek van bedrijvigheid. Ze zijn cruciaal in de samenleving van vandaag, waarin coördinatie en efficiëntie zijn ontzettend belangrijk zijn om de maatschappij te voorzien. Een kabelkraan past hierbij perfect in het plaatje: het is een efficiënte kraan en kan voor een groot aantal verschillende werkzaamheden ingezet worden.

Daarom is het ook erg belangrijk dat u een kabelkraan machinist inhuurt die beschikt over uitgebreide kennis over een breed vlak en een flink staaltje ervaring. Hiervoor bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres. Dankzij jarenlange ervaring in de natte waterbouw, zoals steenbestorting, oeverwerken, damwanden plaatsen en demonteren als wel het werken met duikers, zinkstukken aanbrengen en zinkers plaatsen, wordt het project tot een goed einde gebracht!

Van Drongelen Binnenvaart als uw kabel kraan machinist?

Niets is dynamischer dan water: daarom worden projecten die binnenkomen bij Van Drongelen Binnenvaart bekeken met een kritische blik over hoe een efficiëntere werkwijze doorgevoerd kan worden. Als kraanmachinist werkzaam binnen een havengebied ben je verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het lossen en/of laden van binnenvaart- of zeeschepen, maar ook voor baggerwerkzaamheden en de natte waterbouw. Zo staat Van Drongelen Binnenvaart niet alleen klaar als uw machinist voor welk type kraan dan ook, maar ook een raadgever die actief meedenkt over hoe het beter kan. Interesse? Neem dan contact op of neem een kijkje in de agenda voor de beschikbaarheid.

Contactformulier

Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Van Drongelen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Uw naam

    Uw email

    Uw bericht

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)