Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Inland skipper

Inland skipperHeeft u binnenkort een binnenvaartschipper nodig, maar bent u er nog niet in geslaagd om een goede, ervaren schipper te vinden die is gespecialiseerd in de verschillende aspecten van de binnenvaart? Snel en flexibel een (freelance) inland skipper inhuren doet u bij Van Drongelen Binnenvaart! Dankzij jarenlange ervaring als binnenvaartschipper en als adviesgever wordt uw opdracht tot een goed einde gebracht.

Waarom Van Drongelen Binnenvaart als uw inland skipper inhuren?

Als freelance inland skipper ben je verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het lossen en/of laden van binnenvaart- of zeeschepen, maar ook voor baggerwerkzaamheden en de natte waterbouw.  Van Drongelen Binnenvaart heeft jarenlange ervaring op het gebied van laden en lossen in havens en baggeren van rivieren, door middel van verschillende materialen, kranen en schepen.

Niets is dynamischer dan water: havens zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week een plek van bedrijvigheid. Daarom bent u bij Van Drongelen Binnenvaart ervan verzekerd dat de werkzaamheden en gang van zaken op het schip worden bekeken met een kritische blik over hoe een efficiëntere werkwijze bewerkstelligd kan worden. Zo worden milieuzorg, veiligheid, kwaliteit en het personeelsbeleid geëvalueerd en waar nodig advies gegeven over hoe het beter kan. Daarnaast worden algemene werkzaamheden, zoals het besturen van het schip, manoeuvreren en onderhoudswerkzaamheden ook vakkundig en efficiënt uitgevoerd. Kortom: een allround binnenvaartschipper vindt u bij Van Drongelen Binnenvaart!

Van Drongelen Binnenvaart als uw freelance binnenvaartschipper?

Een freelance inland skipper inhuren is niet zomaar iets. Binnenvaartschippers moeten een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en weten waar ze mee bezig zijn. Goederen kunnen kostbaar of gevaarlijk zijn, en de binnenvaart is vaak strikt gecoördineerd. Daarnaast staat veiligheid voorop – competentie is dan ook belangrijk. Hiervoor bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres. Interesse in Van Drongelen Binnenvaart als uw freelancer aan boord? Neem dan contact op of bekijk meteen de agenda voor beschikbare tijden en data!

Contactformulier

Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Van Drongelen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Uw naam

    Uw email

    Uw bericht

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)