Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Freelancer havenbedrijven

Freelancer havenbedrijvenHeeft u binnenkort een specialist nodig voor verschillende werkzaamheden in de binnenvaartindustrie of uw havenbedrijf, maar bent u er nog niet in geslaagd om een goede, ervaren freelancer te vinden? Snel en flexibel een freelancer havenbedrijven inhuren doet u bij Van Drongelen Binnenvaart! Dankzij jarenlange ervaring als freelancer havenbedrijven voor verschillende werkzaamheden, van laden tot lossen en van schipper tot de natte waterbouw, staat Van Drongelen Binnenvaart u bij voor al uw klussen.

Waarom Van Drongelen Binnenvaart als uw freelancer havenbedrijven inhuren?

Havens zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week een plek van bedrijvigheid. Coördinatie en efficiëntie zijn hierbij ontzettend belangrijk. Welke taak u ook voor ogen heeft, Van Drongelen Binnenvaart staat u bij als uw freelancer havenbedrijven voor bijvoorbeeld het lossen en/of laden van binnenvaart- of zeeschepen, maar ook voor baggerwerkzaamheden en de natte waterbouw. Afhankelijk van de werkzaamheden en goederen, werkt een kraanmachinist haven op verschillende soorten kranen, zoals kabelkranen of draadkranen. Van Drongelen Binnenvaart heeft jarenlange ervaring op het gebied van laden en lossen in havens en baggeren van rivieren, GPS of niet: de klus wordt tot een goed einde gebracht.

Ook beschikt Van Drongelen binnenvaart over uitgebreide expertise in de natte waterbouw, zoals steenbestorting, oeverwerken, damwanden plaatsen en demonteren als wel het werken met duikers, zinkstukken aanbrengen en zinkers plaatsen. Niets is dynamischer dan water: daarom worden projecten die binnenkomen bij Van Drongelen Binnenvaart bekeken met een kritische blik over hoe een efficiëntere werkwijze bewerkstelligd kan worden. Kortom: een freelancer havenbedrijven die u op alle facetten kunt helpen het beste naar boven te halen.

Van Drongelen Binnenvaart als uw freelancer?

Als freelancer havenbedrijven moet je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel beschikken en weten waar je mee bezig bent. Goederen kunnen kostbaar of gevaarlijk zijn, en de binnenvaart is vaak strikt gecoördineerd. Tijd is geld! Daarnaast staat veiligheid voorop – competentie is dan ook belangrijk. Hiervoor bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres. Interesse? Neem dan snel contact op of bekijk de agenda voor de beschikbaarheid!

Contactformulier

Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Van Drongelen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Uw naam

    Uw email

    Uw bericht

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)