Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Draadkraanmachinist inhuren

Draadkraanmachinist inhurenHeeft u binnenkort een kraanmachinist nodig voor werk in de haven, maar bent u er nog niet in geslaagd om een goede, ervaren kraanmachinist te vinden die is gespecialiseerd in de binnenvaart? Snel en flexibel een (freelance) draadkraanmachinist inhuren doet u bij Van Drongelen Binnenvaart! Dankzij jarenlange ervaring als kraanmachinist voor verschillende kranen en als adviesgever wordt uw opdracht tot een goed einde gebracht.

Waarom Van Drongelen Binnenvaart als uw draadkraanmachinist inhuren?

Havens zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week een plek van bedrijvigheid. Coördinatie en efficiëntie zijn hierbij ontzettend belangrijk. Een draadkraan is erg efficiënt, met zijn grote reikwijdte en hoge hefvermogen: echter is het des te belangrijker dat de kraanmachinist een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Een draadkraanmachinist inhuren is dan ook niet zomaar iets. Veiligheid staat daarom in een hoog vaandel, en competentie in deze soft skills is van groot belang. Hiervoor bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres.

Als kraanmachinist die werkzaam is binnen een havengebied ben je verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het lossen en/of laden van binnenvaart- of zeeschepen, maar ook voor baggerwerkzaamheden en de natte waterbouw.  Afhankelijk van de werkzaamheden en goederen, werkt een kraanmachinist op verschillende soorten kranen, zoals kabelkranen of draadkranen. Van Drongelen Binnenvaart heeft jarenlange ervaring op het gebied van laden en lossen in havens en baggeren van rivieren, GPS of niet: de klus wordt tot een goed einde gebracht.

Van Drongelen Binnenvaart als uw draadkraanmachinist?

Van Drongelen Binnenvaart beschikt over expertise in de natte waterbouw, zoals steenbestorting, oeverwerken, damwanden plaatsen en demonteren als wel het werken met duikers, zinkstukken aanbrengen en zinkers plaatsen. Niets is dynamischer dan water: daarom worden projecten die binnenkomen bij Van Drongelen Binnenvaart bekeken met een kritische blik over hoe een efficiëntere werkwijze geïmplementeerd kan worden. Zo gaat u niet alleen een draadkraanmachinist inhuren, maar ook een raadgever die actief meedenkt over hoe het beter kan. Interesse? Neem dan contact op of neem een kijkje in de agenda voor de beschikbaarheid.

Contactformulier

Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Van Drongelen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Uw naam

    Uw email

    Uw bericht

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)