Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Coördinator scheepstinstallatie project

Contactformulier

  Uw naam

  Uw email

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Coördinator scheepstinstallatie project

  Bent u op zoek naar een coördinator voor uw scheepsinstallatie project? Dan bent u bij Van Drongelen aan het juiste adres. Mijn rol is cruciaal in het garanderen van een vlekkeloze uitvoering en het behalen van de gestelde doelen binnen de gestelde tijdlijnen. Als coördinator scheepsinstallatie van uw project draag ik de verantwoordelijkheid voor het coördineren van alle activiteiten, van planning tot uitvoering en evaluatie. Mijn ervaring stelt me in staat om efficiënt te communiceren met alle belanghebbenden, zowel intern als extern, om ervoor te zorgen dat alle partijen op één lijn zitten en de voortgang van het project soepel verloopt.

  Van Drongelen als coördinator van uw scheepsinstallatie project

  Bij Van Drongelen ben ik een onmisbare schakel tussen het management, de technische teams en de klanten. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat elk project binnen het budget blijft en voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid. Als project coördinator scheepsinstallatie ben ik constant bezig met het identificeren en voorkomen en oplossen van fouten die in het project voorkomen. Mijn gedreven aanpak en probleemoplossend vermogen stellen me in staat om snel en effectief te handelen, waardoor vertragingen worden geminimaliseerd en het project op koers blijft.

  Neem vandaag nog contact op!

  Bent u op zoek naar iemand die jaren ervaring heeft in het vakgebied? Ik sta klaar om uw project naar een hoger niveau te tillen met mijn expertise. Wilt u meer weten over mijn dienst als coördinator scheepsinstallatie project of heeft u een vraag over een van mijn andere services? Aarzel dan niet om contact op te nemen via de contactpagina. U kunt ook een e-mail sturen naar peter@drongelen.eu of bellen via +31 (0)6 34 06 54 06. Ik kijk er naar uit om met u samen te werken aan allerlei maritieme projecten.

  Partyschip kapitein

  Afloskapitein/Schipper

  Als afloskapitein/schipper met jarenlange ervaring met verschillende schepen en diverse vaargebieden (natuurlijk in bezit van Groot-Vaarbewijs (alle Binnenwateren), Radarpatent en gecombineerd ADN-basis), is het commando over uw schip bij mij in goede handen!

  Naast de nodige kennis van het navigeren en manoeuvreren met verschillende soorten schepen, beschik ik ook over veel kennis en ervaring op het gebied van positioneren, varen op ondiep water, geringe kruiplijnhoogte en het afmeren op spudpalen. Ook kan ik u helpen bij het plannen van containers, aansturen van bemanning, het monitoren van juist onderhoud en daarop ageren. Kortom: voor een all-round afloskapitein/schipper bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres!

  Kapitein inhuren

  Kraanmachinist

  Op zoek naar een kraanmachinist met jaren ervaring in de natte waterbouw? Ik sta voor u klaar. Nauwkeurigheid gecombineerd met productie is hierbij mijn streven, die ik op efficiënte wijze behaal. Baggerwerkzaamheden, met of zonder GPS, en het werken met verschillende soorten kranen zijn geen onbekend terrein.

  Al houdt mijn expertise hier niet op. Ervaring in steenbestorting, oeverwerken, damwanden demonteren als wel plaatsen, het werken met duikers, zinkstukken aanbrengen en zinkers plaatsen behoren ook tot mogelijke diensten die ik kan verlenen.

  Kapitein rondvaart

  Advies en begeleiding

  Door de combinatie van vele jaren ervaring als schipper in de waterbouw met ervaring als kraanmachinist, behoren adviseren en begeleiden van werkzaamheden rond het water ook tot een dienst. Veel projecten lopen stuk op het feit dat het vanachter een bureau bedacht wordt, maar niets is dynamischer als water. Door het project vanuit een andere invalshoek te benaderen, heb ik door de jaren heen gezien dat er veel ontwikkeling mogelijk is, waardoor een efficiëntere werkwijze kan ontstaan.