Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Baggerschipper machinist

Baggerschipper machinistHeeft u binnenkort een machinist nodig voor werkzaamheden op of rondom het baggerschip, maar bent u er nog niet in geslaagd om een goede, ervaren baggerschipper machinist te vinden die is gespecialiseerd in de binnenvaart? Snel en flexibel een (freelance) schipper en machinist huren doet u bij Van Drongelen Binnenvaart! Dankzij jarenlange ervaring als machinist en adviesgever in de binnenvaart wordt uw opdracht tot een goed einde gebracht.

Waarom Van Drongelen Binnenvaart als uw baggerschipper machinist?

Baggerschepen zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week een plek van bedrijvigheid. Coördinatie en efficiëntie zijn hierbij ontzettend belangrijk. In Nederland zijn er steeds minder mensen die de kneepjes van het dragline machinist vak kennen, hoewel dit wel van belang is. Het is namelijk een kraan dat veel vakmanschap en kennis vereist.

Doordat draglines secuur en precies afgestemd moeten worden, is een baggerschipper machinist nodig die hier verstand van heeft. Hiervoor bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres! Verschillende onderhoudswerkzaamheden en baggeren behoren tot ons specialisme mede door jarenlange ervaring in de industrie en de juiste certificeringen en opleidingen. Kortom: uw werkzaamheden zijn in goede handen bij Van Drongelen Binnenvaart!

Interesse in Van Drongelen Binnenvaart als uw freelance baggerschipper machinist?

Niets is dynamischer dan water: daarom worden projecten die binnenkomen bij Van Drongelen Binnenvaart bekeken met een kritische blik over hoe een efficiëntere werkwijze bewerkstelligd kan worden. Dankzij jarenlange ervaring in de natte waterbouw, zoals steenbestorting, oeverwerken, damwanden plaatsen en demonteren als wel het werken met duikers, zinkstukken aanbrengen en zinkers plaatsen, wordt het project tot een goed einde gebracht. Zo heeft u niet alleen een gekwalificeerde baggerschipper machinist aan boord, maar ook een raadgever die actief meedenkt over hoe het beter kan. Interesse? Neem dan contact op of neem een kijkje in de agenda voor de beschikbaarheid.

Contactformulier

Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Van Drongelen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Uw naam

    Uw email

    Uw bericht

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)