Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Aflosschipper

Contactformulier

  Uw naam

  Uw email

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Aflosschipper

  Bent u opzoek naar een ervaren aflosschipper die in het bezit is van alle nodige certificaten? Dan bent u hier aan het juiste adres! Ik, Peter van Drongelen van Van Drongelen Binnenvaart, werk al jarenlang in de binnenvaart en heb een enorme passie voor dit prachtige vak. Voorheen heb ik mij met name gefocust op de technische binnenvaart, later ging de pleziervaart mij ook erg interesseren. Juist de grote mate van variatie in deze branche motiveren mij en daarom ben ik dol op mijn werk als aflosschipper. Heeft u een leuke en uitdagende klus voor mij? Neem dan gerust even vrijblijvend contact met mij op!

  Expertise en ervaring

  Inmiddels ben ik alweer jarenlang werkzaam in de binnenvaart en door de jaren heen heb ik steeds meer diploma’s en certificaten behaald. Zo beschik ik over de volgende certificaten;

  • Groot Vaarbewijs alle binnenwateren (beroepsmatig)
  • Marifoon certificaat
  • Radarpatent
  • ADN-basis
  • TCVT W4-01 Machinist Mobiele Kranen
  • VCA-VOL
  • GPI

  Ik hecht erg veel waarde aan deze certificaten, omdat ze aantonen dat ik professioneel en gespecialiseerd te werk ga. Bij mij staat veiligheid altijd voorop en ik weet hoe belangrijk dit is op de altijd drukke rivieren en in de bedrijvige havens. In een notendop heb ik ervaring als aflosschipper op beunschepen, containerschepen, kraanschepen en pleziervaartschepen. Daarnaast heb ik regelmatig klussen uitgevoerd als kraanmachinist van draadkranen geplaatst op drijvend materiaal. Kortom, wanneer u mij boekt bent u verzekerd van een veilige vaart.

  Contact aflosschipper Van Drongelen

  Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden en mijn beschikbaarheid? Neem dan even contact met mij op. Ik ben telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer +31634065406 of per mail via info@drongelen.eu. Daarnaast vindt u veel belangrijke informatie op mijn website, bent u bijvoorbeeld benieuwd naar mijn diensten? Alles hierover vindt u via deze link. Ik kijk ernaar uit aan de slag te gaan met mijn volgende klus als aflosschipper!

  Partyschip kapitein

  Afloskapitein/Schipper

  Als afloskapitein/schipper met jarenlange ervaring met verschillende schepen en diverse vaargebieden (natuurlijk in bezit van Groot-Vaarbewijs (alle Binnenwateren), Radarpatent en gecombineerd ADN-basis), is het commando over uw schip bij mij in goede handen!

  Naast de nodige kennis van het navigeren en manoeuvreren met verschillende soorten schepen, beschik ik ook over veel kennis en ervaring op het gebied van positioneren, varen op ondiep water, geringe kruiplijnhoogte en het afmeren op spudpalen. Ook kan ik u helpen bij het plannen van containers, aansturen van bemanning, het monitoren van juist onderhoud en daarop ageren. Kortom: voor een all-round afloskapitein/schipper bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres!

  Kapitein inhuren

  Kraanmachinist

  Op zoek naar een kraanmachinist met jaren ervaring in de natte waterbouw? Ik sta voor u klaar. Nauwkeurigheid gecombineerd met productie is hierbij mijn streven, die ik op efficiënte wijze behaal. Baggerwerkzaamheden, met of zonder GPS, en het werken met verschillende soorten kranen zijn geen onbekend terrein.

  Al houdt mijn expertise hier niet op. Ervaring in steenbestorting, oeverwerken, damwanden demonteren als wel plaatsen, het werken met duikers, zinkstukken aanbrengen en zinkers plaatsen behoren ook tot mogelijke diensten die ik kan verlenen.

  Kapitein rondvaart

  Advies en begeleiding

  Door de combinatie van vele jaren ervaring als schipper in de waterbouw met ervaring als kraanmachinist, behoren adviseren en begeleiden van werkzaamheden rond het water ook tot een dienst. Veel projecten lopen stuk op het feit dat het vanachter een bureau bedacht wordt, maar niets is dynamischer als water. Door het project vanuit een andere invalshoek te benaderen, heb ik door de jaren heen gezien dat er veel ontwikkeling mogelijk is, waardoor een efficiëntere werkwijze kan ontstaan.