Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Afloskapitein

Contactformulier

  Uw naam

  Uw email

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Afloskapitein

  Bent u opzoek naar een afloskapitein voor een klus in de binnenvaart? Deze vindt u bij Van Drongelen Binnenvaart! Ik heb een enorme passie voor de binnenvaart en interesseer mij in allerlei verschillende klussen binnen dit vakgebied. Zowel de technische als de recreatieve binnenvaart motiveren mij ontzettend, juist de combinatie van deze twee uitersten maken dit werk zo leuk. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen om mijn werkervaring te verbreden. Uiteraard ben ik in het bezit van alle nodige certificaten, diploma’s en ervaring. Zo beschik ik uiteraard over het Groot Vaarbewijs alle Binnenwateren, het Radarpatent, het GPI en meer. Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Kijk dan gerust eens verder op deze website!

  Van alle markten thuis

  Graag ben ik bezig met klussen op containerschepen of als kraanmachinist in de natte waterbouw. Ik vaar met veel plezier over rivieren en kanalen om goederen te vervoeren of zet mijn in voor een grote baggerklus. Ook ben ik te boeken als afloskapitein binnen de pleziervaart, bijvoorbeeld op rondvaartboten of riviercruiseschepen. Eén ding is zeker, bij mij staat veiligheid altijd op nummer 1. Rivieren en havens zijn continu in beweging en het is dan ook belangrijk dat er een ervaren kapitein aan het roer staat om alles in goede banen te leiden, wanneer u mij boekt kunt u hier vanuit gaan. Ik heb onder andere ervaring als afloskapitein op beunschepen, containerschepen en kraanschepen. Daarnaast heb ik regelmatig gewerkt als kraanmachinist in draadkranen geplaatst op drijvend materiaal.

  Boek uw afloskapitein!

  Wilt u mij boeken of heeft u vragen? Neem dan gerust even contact met mij op! Ik voorzie u graag van de informatie die u nodig heeft en hoop u natuurlijk het vertrouwen te geven om mij te boeken als afloskapitein. Ik ben telefonisch bereikbaar, maar u kunt mij ook altijd een mailtje sturen of het digitale contactformulier invullen, ik zal zo snel mogelijk op u reageren. Hopelijk tot snel!

  Partyschip kapitein

  Afloskapitein/Schipper

  Als afloskapitein/schipper met jarenlange ervaring met verschillende schepen en diverse vaargebieden (natuurlijk in bezit van Groot-Vaarbewijs (alle Binnenwateren), Radarpatent en gecombineerd ADN-basis), is het commando over uw schip bij mij in goede handen!

  Naast de nodige kennis van het navigeren en manoeuvreren met verschillende soorten schepen, beschik ik ook over veel kennis en ervaring op het gebied van positioneren, varen op ondiep water, geringe kruiplijnhoogte en het afmeren op spudpalen. Ook kan ik u helpen bij het plannen van containers, aansturen van bemanning, het monitoren van juist onderhoud en daarop ageren. Kortom: voor een all-round afloskapitein/schipper bent u bij Van Drongelen Binnenvaart aan het juiste adres!

  Kapitein inhuren

  Kraanmachinist

  Op zoek naar een kraanmachinist met jaren ervaring in de natte waterbouw? Ik sta voor u klaar. Nauwkeurigheid gecombineerd met productie is hierbij mijn streven, die ik op efficiënte wijze behaal. Baggerwerkzaamheden, met of zonder GPS, en het werken met verschillende soorten kranen zijn geen onbekend terrein.

  Al houdt mijn expertise hier niet op. Ervaring in steenbestorting, oeverwerken, damwanden demonteren als wel plaatsen, het werken met duikers, zinkstukken aanbrengen en zinkers plaatsen behoren ook tot mogelijke diensten die ik kan verlenen.

  Kapitein rondvaart

  Advies en begeleiding

  Door de combinatie van vele jaren ervaring als schipper in de waterbouw met ervaring als kraanmachinist, behoren adviseren en begeleiden van werkzaamheden rond het water ook tot een dienst. Veel projecten lopen stuk op het feit dat het vanachter een bureau bedacht wordt, maar niets is dynamischer als water. Door het project vanuit een andere invalshoek te benaderen, heb ik door de jaren heen gezien dat er veel ontwikkeling mogelijk is, waardoor een efficiëntere werkwijze kan ontstaan.